post

L’EFAC es posarà a prova contra l’Almudévar

Després de quatre intensos entrenaments, on el primer equip de l’EFAC Almacelles s’ha exercitat físicament i també ha treballat a nivell tàctic, arriba el seu primer compromís de la pretemporada. Aquest dimecres, a partir de les vuit del vespre, es posarà a prova contra l’AD Almudévar de la Tercera Divisió aragonesa.

Un conjunt dirigit per Josete Valdovinos, exjugador d’equips com el Rayo, Betis, Alavés o Lleida, que va començar la seva preparació el passat dia 23 amb la intenció d’arribar al màxim a una temporada on espera tornar a lluitar per les places que donen accés al playoff d’ascens a Segona B. L’any passat, el filial de la SD Huesca va finalitzar vuitè i es va quedar a les portes d’aconseguir el seu objectiu.

Per això, aquest curs, han apostat per la continuïtat de gran part de la seva plantilla, tot i que han patit algunes baixes de jugadors importants que han tornat a la disciplina de l’equip d’Osca o han tornat a ser cedits al seu altre equip afiliat, el CD Teruel. Això sí, han incorporat joves valors de gran qualitat que donaran els seus primers passos al futbol amateur de la mà de l’Almudévar.

Pel que fa a l’Almacelles, aquest primer partit servirà per posar en pràctica tots els conceptes adquirits durant aquests primers entrenaments i agafar ritme de competició. Sobretot, tenint en compte que aquest cap de setmana jugarà l’anada de la primera ronda de la Copa Lleida, competició que va guanyar l’estiu passat, contra el Lleida B.

Cal recordar que, en tractar-se d’un partit de pretemporada i encara no estar en marxa la campanya de socis, l’entrada al Camp Municipal serà totalment lliure. Pels que no hi puguin assistir, el club farà, com l’any passat, un seguiment en directe del matx al seu perfil de Twitter.