post

L’EFAC escalfa motors

El Primer Equip de l’EFAC Almacelles va realitzar aquest dijous el primer entrenament sota les ordres del nou cos tècnic, encapçalat per l’entrenador Radosav Radulovic. En total, farà dinou durant tota la pretemporada, que servirà per arribar al màxim nivell al primer compromís de lliga contra el Mollerussa. 

Després d’una petita introducció realitzada pel directiu Joan Bosch, acompanyat pel director esportiu Joan Velasco, el nou míster va dirigir les primeres paraules als seus jugadors. Tot seguit, es van fer les primeres fotos oficials de la temporada 2018/2019, tot i que no seran les definitives perquè la plantilla encara no està tancada i algun integrant no va poder estar present per motius logístics.

Finalment, es van exercitar sobre la gespa del Camp Municipal físicament i amb pilota de cara a poder afrontar amb garanties el primer partit de pretemporada que l’equip disputarà l’1 d’agost a casa contra el filial de la SD Huesca, l’AD Almudévar.

Galeria de fotos: https://flic.kr/s/aHsmfNVf6b