post

El Lleida B, primer rival de l’EFAC a la Copa Lleida

L’EFAC Almacelles ja coneix qui serà el seu primer rival a la Copa Lleida, un torneig que va guanyar l’estiu passat en derrotar la UE Tàrrega a la final per 0-2 gràcies als gols de Jordi Martí i Oscar Canadell. En aquesta ocasió, el primer obstacle a superar serà el filial del Lleida Esportiu.

La Federació Catalana de Futbol, organitzadora del campionat, va celebrar aquest divendres el sorteig d’una competició on, apart del conjunt almacellenc i el seu rival en aquest inici, també hi participen la UE Tàrrega, el CF Balaguer, el CFJ Mollerussa, el CF Linyola,  l’At. Alpicat i el FC Borges Blanques. Aquests seran els altres emparellaments:

FC Borges Blanques – UE Tàrrega

CF Linyola – At. Alpicat

CF Balaguer – CFJ Mollerussa

Cal recordar que, tot i que ja hi ha alguns amistosos concertats, com el que disputaran l’1 d’agost contra l’Almudévar, la Copa Lleida tornarà a ser el principal condicionant de la pretemporada de l’equip dirigit per Radosav Radulovic.