post

El primer entrenament, dijous a les 20:30

El primer equip de l’EFAC Almacelles ja sap quin dia començarà a preparar una temporada 18/19 en la qual espera tornar a repetir els èxits de la darrera. Ho farà aquest dijous, 26 de juliol, a partir de les 20:30.  

Un primer entrenament ple d’al·licients, ja que serà el primer sota les ordres de Radosav Radulovic. A més a més, també servirà per donar la benvinguda als nous jugadors, tant aquells que pugen del futbol base com aquells que arriben procedents d’altres equips, tot i que alguns ja han defensat els colors de l’EFAC anteriorment.

Tot i que gran part de la pretemporada dependrà de l’evolució de l’equip a la Copa Lleida, on defensarà el títol, el conjunt almacellenc centrarà els seus esforços a arribar preparats al primer amistós d’aquest estiu. Un EFAC Almacelles – Almudevar que es disputarà l’1 d’agost.