post

Sebas Hincapie puja al primer equip

L’EFAC Almacelles, que espera poder tancar la incorporació d’un defensa abans de l’inici de la pretemporada, dóna gairebé per tancada la plantilla amb la incorporació del davanter Sebas Hincapie. Un jove valor que, després de destacar al futbol base del club, tindrà l’oportunitat de fer el salt al primer equip.

15 en 19 partits. Són els gols que Sebas va marcar, sota les ordres de Jorge Berbegal, amb el Juvenil de l’EFAC la darrera temporada a Primera Divisió. Ho va fer aprofitant la seva potència física, que sempre l’ha fet distingir-se de la resta, i la seva facilitat per veure porta.

Amb la seva incorporació, que se suma a les d’Anime Laghrissi, Carlos Lozano, David Montoy, Patrick Roquet i Enric Bosch i a les renovacions de catorze jugadors de la passada campanya,  Radosav Radulovic disposa ja de 20 jugadors.