post

Enric Bosch, el retorn d’un golejador

Un any després d’abandonar l’EFAC per marxar al Lleida Esportiu, el davanter Enric Bosch torna al conjunt almacellenc. Ho fa procedent del Puigvertenc, club on va acabar la temporada passada amb unes xifres que parlen de la seva capacitat golejadora: 9 gols en els 6 partits oficials que va disputar.

Kike, que també va jugar en el passat al Fraga de la Tercera Divisió aragonesa, és un vell conegut de la casa. I és que Bosch va defensar la samarreta de l’EFAC la campanya 16-17, en la qual va anotar 12 dianes a Primera Catalana. Ho va fer aprofitant la seva qualitat, que li permet ser tot un nou de referència fent ús del seu destacable físic i la seva facilitat per jugar a camp obert.

Aquesta incorporació se suma a les ja conegudes renovacions de Ruben Brezmes, Jorge Berbegal Jordi Chiné, Albert Juclà, Marc Viladegut, Edu Cons, Joel Chiné, Roger Canadell, Pau Mora, Albert Simó, Adrià Monfort, Joel Uriach, Oscar Canadell i Carles Barco i a les incorporacions d’Amine Laghrissi, Patrick Roquet, David Montoy i  Carlos Lozano. El club, que agraeix la seva confiança, espera confirmar més altes pròximament.