post

Patrick Roquet, equilibri pel mig del camp

Carlos Lozano i Amine Laghrissi, recentment presentats, no seran les úniques cares noves que l’EFAC presentarà aquesta nova temporada. A aquestes dues incorporacions, i a la del tècnic Radosav Radulovic, s’hi suma ara la de Patrick Roquet, que arriba procedent de l’Alpicat.

La passada campanya, Roquet va jugar 30 partits, 28 d’ells com a titular, i va marcar dos gols. Ho va fer ocupant la posició de pivot defensiu, en la qual va demostrar una gran solidesa i equilibri. A més a més, es tracta d’un jugador que destaca pel seu bon joc aeri.

Aquesta incorporació se suma a les ja conegudes renovacions de Ruben Brezmes, Jorge Berbegal Jordi Chiné, Albert Juclà, Marc Viladegut, Edu Cons, Joel Chiné, Roger Canadell, Pau Mora, Albert Simó, Adrià Monfort, Joel Uriach, Oscar Canadell i Carles Barco. El club, que agraeix la seva confiança, espera confirmar més altes pròximament.