post

Ruben Brezmes, catorzena renovació de l’EFAC Almacelles

Ja són catorze els jugadors que han renovat el seu compromís per una temporada més amb l’EFAC. L’últim en fer-ho ha estat Ruben Brezmes, qui complirà la seva segona campanya defensant els interessos del conjunt almacellenc.

Brezmes, que va arribar el curs passat procedent de l’Alpicat, va jugar 28 partits la 2017-2018, 27 d’ells com a titular, i va marcar 2 gols. Ho va fer ocupant les posicions de central i de pivot defensiu, fet que parla de la seva polivalència.

Aquesta renovació se suma a les ja conegudes de Pau Mora, Jordi Chiné, Joel Chiné, Oscar Canadell, Roger Canadell, Edu Cons, Jorge Berbegal, Albert Simó, Joel Uriach, Adrià Monfort, Albert Juclà, Marc Viladegut i Carles Barco i a les incorporacions d’Amine Laghrissi i Carlos Lozano. El club, que agraeix el seu compromís, espera donar a conèixer més novetats pròximament.