post

Jordi Vidal, nou entrenador del Juvenil

La banqueta del primer equip de l’EFAC Almacelles, ocupada ara per Radosav Radulovic, no serà l’única que patirà canvis de cara a la temporada 2018-2019. També ho farà la del principal equip del futbol base de l’entitat, el Juvenil, que aquesta campanya va patir un dolorós descens a Segona Divisió.

L’encarregat d’intentar assolir l’objectiu de tornar a Primera, que agafarà el testimoni de Jorge Berbegal, serà Jordi Vidal. Un tècnic que, recentment, ha dirigit equips com l’Athletic Almacelles o l’At. Segre. La seva gran experiència formant joves futbolistes ha estat clau a l’hora d’apostar per la seva figura. En aquest sentit, s’espera que la seva tasca ajudi a fer que, en un futur pròxim, arribin a la primera plantilla jugadors formats a la casa.

El club, que es mostra convençut de la seva aposta per aquest gran coneixedor del futbol lleidatà, agraeix el seu compromís i li desitja molta sort en aquesta nova etapa que espera que estigui plena de triomfs.