post

El davanter Carlos Lozano, segon reforç de l’EFAC Almacelles

Després de tancar el fitxatge del polivalent Amine Laghrissi i la incorporació de Radosav Radulovic com a nou tècnic, l’EFAC Almacelles anuncia l’arribada d’un nou jugador. Es tracta de Carlos Lozano, que procedeix del CF Torrefarrera de Segona Catalana, club en el qual ha jugat les darreres quatre temporades.

Nascut el 1995, Lozano és una nova aposta pel talent jove del conjunt almacellenc, que espera que torni a demostrar, com ja va fer la temporada passada, el seu gran olfacte golejador i la seva eficàcia de cara a porteria. La 2017-2018, va marcar 24 gols en els 29 partits que va disputar, tots ells com a titular.

Aquesta incorporació se suma a les ja conegudes renovacions de Jorge Berbegal Jordi Chiné, Albert Juclà, Marc Viladegut, Edu Cons, Joel Chiné, Roger Canadell, Pau Mora, Albert Simó, Adrià Monfort, Joel Uriach, Oscar Canadell i Carles Barco. El club, que agraeix la seva confiança, espera confirmar més altes pròximament.