post

El Campus tanca la primera setmana amb la visita d’Aleix Febas

La cinquena edició del campus d’estiu organitzat per l‘EFAC Almacelles al Camp Municipal ha posat avui punt i final a la seva primera setmana d’activitat. Uns intensos cinc dies plens de futbol que han acabat amb la ja habitual visita del prometedor jugador almacellenc Aleix Febas, qui ha fet les delícies dels joves futbolistes.

Febas, que aquesta darrera temporada ha jugat al Real Zaragoza cedit pel Real Madrid, és, sens dubte, tot un exemple a seguir pels més petits del club. Precisament, aquests han estat els més actius durant el torn de preguntes que el futbolista ha respost mentre els participants del campus escoltaven amb molta atenció les seves paraules. Especialment, aquelles respostes relacionades amb la seva experiència al futbol professional.

Un cop acabada la roda de premsa improvisada, Aleix, que s’ha fet fotos amb tots els presents, ha signat un autògraf a tots aquells nens i nenes que han volgut endur-se un bon record d’aquesta experiència. Hi ha qui li ha demanat que li signés la samarreta, mentre que, altres, més decidits, li han demanat que ho fes a les botes. Finalment, els més valents s’han pogut enfrontar a ell en uns 1×1 en els quals el futbolista ha deixat clar per què té tants equips al darrere.

Mèxic, campió del torneig de 3×3

Amb el final de la primera setmana ha arribat també la conclusió de la primera competició del campus. Un torneig de 3×3 que ha culminat avui amb la disputa de l’última fase. En el partit pel títol, que s’ha disputat després de la final del trofeu de consolació, Mèxic ha superat a Espanya i s’ha proclamat campió. Això sí, s’ha hagut d’esperar als penals.

El dilluns tornem amb molt més futbol! De moment, podeu repassar el més destacat de la setmana al nostre canal de Youtube i al nostre Flickr: