post

Amine Laghrissi, primer fitxatge de l’EFAC

Després de presentar el nou entrenador de l’EFAC Almacelles, arriba el torn del primer fitxatge. Es tracta del jove Amine Laghrissi, que arriba, com en el cas del tècnic, procedent del Mequinensa de la Regional Preferent aragonesa, on va marcar onze gols. Per tant, és un jugador que, teòricament, s’adaptarà ràpidament al ser un gran coneixedor de la metodologia de Radosav Radulovic.

Nascut el 1996, el futbolista va donar els seus primers passos com a jugador al Baix Segrià, club des del qual va passar al Mequinensa en el seu primer any de juvenil. El segon, va fer el salt al Lleida, amb el que va aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor. Una temporada més tard, va tornar al conjunt del Baix Cinca, on va també debutar com a amateur.

Ara, amb 22 anys, i un gran futur per davant, arriba a un conjunt almacellenc on espera convertir-se en una referència gràcies a la seva polivalència. I és que, com molts dels components de la plantilla de la 2018/2019, Amine, que com a capità de l’equip aragonès va demostrar la seva capacitat de lideratge, pot ocupar diferents posicions: la de defensa central i la de migcampista.

Aquesta incorporació se suma a les ja conegudes renovacions de Jorge Berbegal Jordi Chiné, Albert Juclà, Marc Viladegut, Edu Cons, Joel Chiné, Roger Canadell, Pau Mora, Albert Simó, Adrià Monfort, Joel Uriach, Oscar Canadell i Carles Barco. El club, que agraeix la seva confiança, espera confirmar més altes pròximament.