post

Radosav Radulovic, nou entrenador del primer equip

El nou projecte de l’EFAC Almacelles ja té líder. Es tracta del fins ara entrenador del Mequinensa Radosav Radulovic, qui ben aviat agafarà les regnes d’un primer equip que espera repetir els èxits d’aquesta última temporada.

Nascut el 1972, Radulovic sempre va tenir clar que volia ser tècnic. Després de la seva etapa com a jugador, de la qual destaquen les seves temporades al Lleida a Segona Divisió i els seus últims passos com a futbolista en diversos equips lleidatans i de la Franja, va emprendre una nova aventura a les banquetes que el va portar a la del Juvenil del At. Segre.

Més tard, va fer el salt al futbol amateur al convertir-se en el preparador del Torrefarrera, club des del qual va passar a l’Altorricó, la seva darrera escala abans d’arribar al seu últim club: el Mequinensa. Allà, ha signat una temporada històrica quedant tercer del grup 2 de la Regional Preferent aragonesa sense perdre cap partit a casa.

Com a entrenador, Radulovic destaca per la seva gestió del grup, al que situa per davant de les individualitats, i l’habilitat de saber adaptar-se a cada situació en funció del rival. A més a més, també li agrada mantenir el control i el domini de la pilota en tot moment.

El club, que es mostra convençut de la seva aposta per aquest gran coneixedor del futbol de casa nostra, vol agrair el seu compromís i li desitja molta sort en aquesta nova etapa que espera que estigui plena de triomfs.