post

El Campus, en marxa!

L’EFAC ha donat aquest dilluns el tret de sortida al primer torn de la cinquena edició del seu campus d’estiu, que té lloc al Camp Municipal d’Almacelles. Més de seixanta joves d’entre quatre i quinze anys, dirigits per tècnics titulats del club, han gaudit d’un inici ple de diversió tant sobre la gespa com fora del terreny de joc.

Des de les nou del matí, els més petits de la casa han fruït practicant el seu esport favorit. Després de recollir les equipacions personalitzades  i ser dividits en grups reduïts en funció de la seva edat, ha començat l’acció. Fins a cinc exercicis diferents han realitzat els participants, que s’ho han passat d’allò més bé amb els diversos jocs que han proposat els entrenadors. En tots ells, òbviament, la protagonista ha estat la pilota.

 

Finalitzats els entrenaments, els nens i nenes han gaudit d’una pausa de mitja hora per agafar forces esmorzant i descansar una estona a l’ombra. Posteriorment, s’han conformat els equips, de tres components, que competiran durant aquests dies per proclamar-se campions del torneig de 3×3 del campus. Tots ells porten el nom d’una selecció participant en el Mundial de Rússia que s’està disputant aquests dies.

Un cop acabat el sorteig, ha arribat el torn de la competició. S’han jugat els primers partits simultanis, que han constat de dues parts de curta duració. Tots els joves, que han acabat al matí a la piscina, han donat el màxim i s’han pogut veure grans detalls de qualitat.

Cal recordar que aquest torn, que tindrà una extensió de dues setmanes, s’allargarà fins el dia 13 de juliol. El segon es celebrarà del 16 al 27, mentre que el tercer tindrà lloc del 30 al 10 d’agost.

Galeria de fotos: www.flickr.com/gp/162494274@N05/H1LZ15