post

L’EFAC gaudirà una temporada més de la polivalència de Barco i Uri

L’EFAC ja compta amb tretze futbolistes confirmats pel seu projecte esportiu 2018/2019. A les renovacions ja conegudes de Jordi Chiné, Adrià Monfort, Edu Cons, Albert Juclà, Oscar Canadell, Roger Canadell, Jorge Berbegal, Pau Mora, Albert Simó, Marc Viladegut i Joel Chiné s’hi suma ara la de dos pilars del conjunt almacellenc: Carles Barco i Joel Uriach. 

Carles Barco

Barco, que complirà la seva setena temporada defensant els interessos de l’EFAC, tornarà a demostrar un any més la seva polivalència, que el permet ocupar tant la posició de lateral com la d’extrem. La 2017-2018, en la que va demostrar la seva seguretat defensiva i la seva capacitat de prodigar-se en atac, va jugar 27 partits, 18 d’ells com a titular, i va marcar un gol.

Joel Uriach

Uri, un dels jugadors que porta més anys al primer equip, sumarà la seva tretzena campanya a l’EFAC Almacelles, on ja s’ha convertit en tot un referent i un exemple pels més joves. El defensa, que pot jugar tant de central com de lateral, és una de les peces més importants del vestidor i aportarà, un curs més, la seva experiència tant fora com dins del terreny de joc.

El club, que agraeix el seu compromís, com el de tots els que ja han mostrat la seva voluntat de seguir una temporada més, espera tancar la continuïtat de més jugadors pròximament i informar de noves incorporacions.