post

L’EFAC Almacelles tanca la temporada amb una gran festa

L’Escola de Futbol de l’EFAC Almacelles va tancar ahir el curs 2017-2018 al Camp Municipal. I ho va fer, un cop acabada la competició, amb una ja tradicional Festa de Cloenda on tothom, tant petits com grans, s’ho va passar d’allò més bé.

La celebració va mantenir un format similar al de campanyes anteriors. Des de primera hora, tots aquells que van voler van poder gaudir jugant a futbol. Tot i l’ambient festiu que es respirava, es van veure detalls de gran qualitat entre els participants. Alhora, els nens van disfrutar dels divertits inflables que es van col·locar al terreny de joc.

Posteriorment, tant els valents futbolistes com aquells que van preferir veure els partits des de la grada, van poder agafar forces amb un sopar de germanor entre tècnics, jugadors i les seves respectives famílies que va culminar amb una entrega de medalles i trofeus on es va reconèixer els èxits aconseguits i els esforços fets per tots els joves que formen part del futbol formatiu del conjunt almacellenc.

A més a més, també es van sortejar dues samarretes que farien les delícies de qualsevol col·leccionista. Una del Real Zaragoza signada pel prometedor jugador d’Almacelles Aleix Febas i una signada per tota la plantilla del CA Osasuna que el club navarrès va cedir durant la disputa de la Copa de la Franja.

Un cop donada per tancada la vida esportiva d’aquesta temporada, el club ja treballa en la següent. Una 2018-2019 que, igual que aquesta, espera que estigui plena de triomfs i alegries pels més petits de la casa.

This slideshow requires JavaScript.