post

La seguretat defensiva, garantida amb la continuïtat de Joel Chiné

La dels Canadell, Roger i Oscar, que van renovar recentment, no serà l’única parella de germans amb la que comptarà l’EFAC. També ho farà, com des de farà ja quatre campanyes, amb els Chiné. A la continuïtat del porter Jordi Chiné, s’hi suma ara la del central Joel Chiné, qui complirà el seu cinquè any defensant els colors del conjunt almacellenc.

Una 2018-2019 en la qual tornarà a ser un fixe en la defensa gràcies a la seva solidesa i seguretat i, entre altres habilitats, a la seva bona sortida de pilota. A més a més, l’Almacelles, que va somiar fins al final gràcies a gols com els seus, espera que es torni a prodigar en atac com aquesta última temporada, on va ser un dels màxims golejadors de l’equip aprofitant el seu físic i el seu potent xut a pilota parada.

Aquesta renovació se suma a les ja conegudes d’Oscar Canadell, Roger CanadellEdu Cons, Jorge Berbegal, Adrià Monfort, Albert Juclà, Marc Viladegut, Jordi Chiné, Albert Simó i Pau Mora. L’EFAC Almacelles, que agraeix el seu compromís, espera poder tancar més renovacions pròximament i informar de noves incorporacions.