post

Els germans Canadell seguiran compartint vestidor

Alegria per partida doble per l’EFAC Almacelles, que podrà continuar comptant amb Oscar i Roger Canadell una temporada més. D’aquesta manera, el club, que ja ha signat deu renovacions, s’assegura la continuïtat de dos peces fonamentals en l’engranatge del primer equip.

Roger Canadell

Mitgcampista amb experiència en categories superiors, tot i només comptar amb 25 anys, que complirà la seva tercera campanya defensant els interessos de l’EFAC. La passada, en la qual es va confirmar com el metrònom de l’equip portant el ritme dels partits i dominant el control de la pilota, va jugar 31 partits, 30 d’ells com a titular i va marcar 5 gols, fet que parla de la seva capacitat de marcar arribant des del darrere.

Oscar Canadell

La darrera no va ser una temporada somiada pel petit dels Canadell, que només va poder disputar 21 partits a causa d’una inoportuna lesió que el va mantenir apartat dels terrenys de joc durant 4 llargs mesos. Això sí, el ràpid atacant, que va arribar cedit fa dues temporades i ja no s’ha mogut del conjunt almacellenc, va tornar molt fort i va acabar com un dels màxims golejadors de l’equip amb 6 dianes.

Aquestes renovacions se sumen a les ja consegudes d’Albert Juclà, Pau Mora, Jordi Chiné, Marc Viladegut, Albert Simò, Edu Cons, Jorge Berbegal i Adrià Monfort, que va ser el darrer en renovar. El club, que agraeix el seu compromís, espera poder tancar més renovacions pròximament i informar de noves incorporacions.