post

Monfort continuarà una temporada més defensant el lateral dret

Edu Cons, Albert Simó, Albert Juclà, Marc Viladegut, Jorge Berbegal, Pau Mora i Jordi Chiné. Són els noms dels jugadors que formaven part de la plantilla de la temporada passada i que fins ara han renovat el seu compromís amb l’EFAC Almacelles. A aquesta llista de set futbolistes que tornaran a defensar un any més els colors del conjunt almacellenc s’hi suma ara Adrià Monfort.

Format a la casa, el lateral dret, que després d’acabar la seva etapa de juvenil va marxar al CDJ Tamarite, va tornar a l’EFAC la campanya 2015-2016. Ara, convertit ja en un tot un defensa de referència que destaca tant en atac com en defensa, complirà la seva quarta temporada com a jugador de ple dret del primer equip. La passada, Monfort, que també va realitzar un gran treball amb els nens de la base, va disputar 29 partits, 28 d’ells com a titular.

El club, que agraeix la seva confiança, com la de tots aquells que ja han mostrat la seva voluntat de seguir un any més, espera, pròximament, poder tancar noves renovacions i informar de noves incorporacions.