post

Tot a punt per a la Festa de Cloenda de l’Escola

Un cop acabades les competicions dels equips que componen el futbol formatiu de l’EFAC Almacelles, l’Escola celebrarà la tradicional Festa de Cloenda. L’acte, al qual poden acudir tant els jugadors com els seus familiars, tindrà lloc el proper divendres 22 de juny a partir de les 19.30 hores.

Durant aquesta, els assistents podran gaudir de diferents activitats. Entre elles, òbviament, s’hi troba la disputa de partits del seu esport predilecte. A la vegada, tots els menuts que vulguin podran passar-ho d’allò més bé fent ús dels diferents inflables que es muntaran al Camp Municipal.

Posteriorment, arribarà el torn del sopar, que servirà a tothom per agafar forces després d’una intensa jornada. Finalment, s’entregaran premis i reconeixements entre els diferents futbolistes que han format part de la base del club aquesta temporada.

Horari

A partir de les 19.30: 

  • Activitats per als jugadors de l’escola
  • Zona d’inflables

A partir de les 21:00:

  • Sopar de germanor
  • Entrega de premis i reconeixements

Tiquets

Per tal d’assistir, s’ha de contactar amb el respectiu entrenador de cada conjunt, que serà qui facilitarà els tiquets per poder entrar a l’estadi. Cal recordar que aquests tindran un preu de 12 euros pels adults i 5 pels nens de l’escola que s’hauran d’abonar a l’arribar.