post

Chorro sumarà la seva setena temporada al primer equip

Un altre jugador més ha demostrat el seu compromís amb l’EFAC Almacelles, club que treballa per mantenir gran part del bloc de la temporada passada. Es tracta de Jorge Berbegal ‘Chorro’, un dels jugadors amb més experiència de la plantilla.

El club, que agraeix la seva labor tant com a jugador com a entrenador del futbol base de l’entitat, mostra la seva gratitud per la continuïtat d’aquest referent que complirà 7 anys defensant els colors del conjunt almacellenc. La darrera campanya, el segur central va jugar 24 partits, 21 d’ells com a titular.

Aquesta renovació es suma a les ja conegudes d’Edu Cons, Albert Juclà, Marc Viladegut, Pau Mora, Albert Simó i Jordi Chiné. L’EFAC espera poder tancar més renovacions pròximament i informar de noves incorporacions.