post

L’EFAC Almacelles augmenta la seva presència digital

La nova web no és l’única novetat que l’EFAC Almacelles presentarà de cara a aquesta nova temporada 2018-2019. I és que, com ja va fer l’any passat, quan des del departament de premsa, ara format per Joan Marc Zueras, Xavier Torrelles i Nicolás Arlanzón, es va començar a treballar l’estratègia en xarxes, tornarà a apostar per les noves tecnologies i augmentarà la seva presència en les plataformes digitals.

En aquest sentit, a banda de a Twitter, Facebook i Instagram, amb les que ja es va fer un salt quant a visibilitat, ara, els aficionats almacellencs també podran trobar el club a Youtube, on es penjaran les rodes de premsa post partit i entrevistes amb jugadors i/o tècnics, i a Flickr, on es publicaran les fotografies realitzades pel fotògraf oficial del club.

XARXES SOCIALS