post

Viladegut, Jordi Chiné i Juclà, els primers en renovar

L‘EFAC Almacelles, que té el desig de mantenir el bloc que ha portat el club a signar una històrica temporada amb la consecució de la tercera plaça a Primera Catalana,  continuarà comptant amb tres de les peces principals d’aquesta plantilla que quedarà pel record. Es tracta de Marc Viladegut, Jordi Chiné i Albert Juclà, que continuaran exercint de referents una temporada més tant dins com fora del terreny de joc.

Marc Viladegut

Tot un líder que sumarà la seva vuitena campanya defensant els colors de l’EFAC. Aquesta darrera, va acumular 31 convocatòries, arribant a jugar 30 partits, 27 d’ells com a titular i 3 sortint com a revulsiu des de la banqueta. A més a més, va ser, amb 7 dianes, un dels màxims golejadors de l’equip.

Jordi Chiné

Tot un segur sota els tres pals que també renova el seu compromís. Amb aquesta, ja portarà quatre campanyes evitant els gols rivals per l’EFAC. La darrera temporada, on va demostrar la seva regularitat i el seu talent tant amb les mans com amb els peus, ho va fer durant 33 partits, 32 d’ells sortint des de l’inici.

Albert Juclà

El quadre almcacellenc disfrutarà una temporada més, i ja en seran quatre, de la polivalència d’una de les seves peces més importants en l’engranatge del mig del camp. Tot un tot terreny que aquesta darrera campanya va sumar 31 titularitats i va marcar 7 dels 64 gols de l’equip arribant des de segona línia.

L’EFAC Almacelles, que espera tancar més acords amb futbolistes de l’actual plantilla en els propers dies, agraeix el seu compromís amb el futbol del nostre poble.