post

L’EFAC Almacelles estrena web

L’EFAC Almacelles, que lluita diàriament per la professionalització del club i la modernització de la seva imatge, estrena una nova web, que s’anirà actualitzant a mesura que avanci la temporada, amb la intenció d’apropar l’entitat als seus fidels seguidors.

Des de la institució, que considera que permetrà fer un salt quant a visibilitat i presència, s’espera que es converteixi en una eina per explicar tant l’actualitat del primer equip com la de tots aquells que conformen el futbol formatiu.

Què es podrà trobar en aquest nou portal?

El Club: a part de notícies relacionades amb l’EFAC, també s’hi publicaran dades sobre aquest i la seva història, així com informació sobre com contactar amb les diferents àrees per aquells que desitgin fer-ho.

Primer Equip: publicacions sobre l’actualitat del club (notícies, cròniques, entrevistes, rodes de premsa, etc.) i dades dels jugadors que conformen la plantilla.

Futbol Formatiu: informacions sobre els diferents equips de la base de l’entitat, que apareixeran representats; publicació dels horaris dels seus partits i els resultats del cap de setmana.

Premsa: instruccions pels mitjans interessats en cobrir els partits de l’Almacelles i, d’altra banda, tot allò que aquests publiquin sobre el club.

L’EFAC mantindrà els seus habituals canals de comunicació (Facebook, Twitter, Instagram), als que s’afegiran aquesta web i dues plataformes més: Youtube, on es publicaran diferents vídeos, i Flickr, on es penjaran galeries de fotos dels diferents partits.Esperem que aquest nou espai sigui del seu gust i restem a l’espera de les seves propostes de millora, que seran benvingudes. Visca l’EFAC Almacelles!