post

La Copa de la Franja, tot un èxit

El passat cap de setmana va tenir lloc la segona edició de la Copa de la Franja, un torneig que ja s’ha convertit en un fixe en l’agenda del club. La gran novetat d’aquest any va ser la disputa de la competició infantil, que es va sumar a la ja clàssica aleví. Sens dubte, una gran opció per posar punt i final a la temporada 2017-2018.

Tot i que la climatologia no va acabar d’acompanyar, més d’un miler de persones es van apropar al Camp Municipal per gaudir del gran nombre de partits que es van disputar, tots ells d’un gran nivell. En aquest sentit, els joves jugadors, conscients que el resultat no era el més important, van poder disfrutar d’un divertit dia practicant el seu esport favorit i compartir el terreny de joc amb nous equips procedents de Lleida, Barcelona, Huesca i Navarra. Els campions, l’Atlètic Sant Just (Aleví) i el Lleida Esportiu (Infantil)

Veient la gran acollida de la Copa i la satisfacció per part dels participants, tant entrenadors com jugadors, i les seves respectives families, l’EFAC Almacelles ja treballa en l’organització de la tercera eidició. Ens veiem l’any que ve!

Classificacions

Aleví (Galeria de fotos)

 1. Atlètic Sant Just
 2. Gimnàstic Manresa
 3. Atlètic Segre
 4. FIF Lleida
 5. EFAC Almacelles A
 6. EF Bellpuig
 7. CF Igualada
 8. EFAC Almacelles B
 9. River Monzón
 10. UD Fraga

Infantil (Galeria de fotos)

 1. Lleida Esportiu
 2. CA Osasuna
 3. UE Bordeta
 4. FIF Lleida
 5. Mig Segrià CE
 6. Atlètic Sant Just
 7. EFAC Almacelles A
 8. EF Bellpuig
 9. Atlètic Segre
 10. EFAC Almacelles B