Socis

La 2017/2018, l’EFAC, que com a objectiu tenia la permanència, va fer història assolint la tercera plaça del Grup 2 de Primera Catalana. Aquesta temporada, que comença el proper dia 2 amb la visita al Mollerussa, el conjunt almacellenc, que ha tornat a formar un projecte molt ambiciós mantenint gran part del bloc i incorporant jugadors de gran qualitat, somia amb poder tornar a lluitar per l’ascens a Tercera Divisió.

Però no tot es limita a la gespa. Per aconseguir-ho, també necessita el suport de la seva fidel afició, la que sempre es manté al costat de l’equip en tot moment. El club valora els esforços fets per tots i cadascun dels seus seguidors, tant aquells que assisteixen diumenge rere diumenge al Camp Municipal com aquells que també l’acompanyen en els seus desplaçaments per tot el territori català i andorrà.

Per això, l’EFAC, que té la idea que el millor futbol ha de tenir el millor preu, manté la seva aposta per uns abonaments de socis competitius que l’ajudin a fer un salt qualitatiu però que també serveixin per apropar l’equip a tots aquells que el vulguin seguir. En aquest sentit, els abonaments, que donaran accés als 17 partits de lliga jugats a l’estadi i poden suposar avantatges a l’hora d’accedir a altres camps si s’arriben a acords amb altres entitats, no patiran un augment en el seu cost.

Enguany, com en el passat, les categories establertes són les següents:

  • Familiar: 110 €
  • Adult Home: 90 €
  • Jubilats i Dones: 50 €
  • Menors de 30 anys: 40 €
  • Grups de 5 (-30 anys): 35 €

Per tal de renovar la condició de soci o donar-se d’alta, caldrà passar per l’oficina que té el club al Camp Municipal d’Almacelles, que romandrà oberta dilluns, dimarts, dijous i divendres de 20h a 22h, coincidint amb els entrenaments del primer equip.

Força EFAC!