post

La tercera consecutiva al Ramon Farrús

De mica en mica, l’EFAC Almacelles comença a sentir-se molt més còmode al Ramón Farrús. És una evidencia. Durant la primera volta, els roig-i-negres van brillar bàsicament com a visitants i només van poder aconseguir una victòria com a locals. Ara, s’estan fent forts i ja sumen tres de consecutives a Lleida.

La darrera, aquest dissabte per 1-0 contra el CE El Catllar. Tot un partit trampa contra el cuer de la categoria en el qual els almacellencs van fer bé i no es van confiar. Van saber tirar-lo endavant els d’Ismael Mariani, que després de 90 intensos minuts es van imposar per la mínima gràcies a un gol de falta directa d’Adri en la segona meitat.

Molt insistent al llarg de tot el matx es va mostrar l’EFAC, que va anar de menys a més. Van buscar marcar la diferència des de l’inici els del Segrià, que no es van voler veure sorpresos pel seu rival. Al 9’, va arribar la primera ocasions dels lleidatans, que van enviar una bona pilota al pal.

Va dominar, generar perill i es va apropar a l’àrea perill constantment el conjunt roig-i-negre, però no va ser capaç de generar grans ocasions. Una de les més clares, va ser el primer avís d’Adri en forma de potent xut creuat al 34’.

La igualtat en el marcador es va mantenir fins el descans. Poc abans, el CE El Catllar, que durant el tram inicial ja havia aconseguit que Pau Mora s’hagués de lluir per refusar un xut ras, va poder desfer-la amb una rematada enverinada que va acabar picant el travesser.

El 0-0 es va trencar en el 52’, quan Adri Fernández es va fer el millor a ell mateix el millor regal possible pel seu 34è aniversari anotant l’1-0. Nou golàs de falta directa del davanter, el seu segon consecutiu a pilota aturada i el 9è en total d’aquesta temporada.

La diana va donar una gran comoditat i tranquil·litat a un encès i elèctric EFAC que no es va conformar, va augmentar el seu ritme de joc i va buscar la sentència sense descans. Van desenvolupar un bon joc col·lectiu i van realitzar ràpides transicions els almacellencs, que lamentablement no van tenir fortuna ni efectivitat en els darrers metres.

En el 63’, van comptar amb una contra molt clara els d’Almacelles. Luna va deixar Adri davant el porter, però un defensa li va treure la bola dels peus quan ho tenia tot de cara. Posteriorment, el davanter va tornar a probar sort amb un xut des de fora de l’àrea.

Durant el darrer tram de partit, l’EFAC va seguir insistint amb la velocitat per la banda i buscant perilloses arribades des de la segona línia. Els va mancar una mica més de precisió i també d’egoisme de cara a porta als roig-i-negres, que al 79’ van veure com Imaz va estavellar al travesser un fort xut llunyà.

No aconseguir el 2-0 va donar vida als tarragonins, però afortunadament l’EFAC va mostrar-se més sòlid que en jornades anteriors i va mantenir el seu avantatge. A més a més, cal destacar que, en el primer partit de Pau d’aquesta temporada sota els tres pals, els roig-i-negres van aconseguir tornar a deixar la porta a 0.

L’onzena victòria de la campanya deixa els almacellencs en la setena posició amb 37 punts, a 8 del segon classificat. La setmana vinent, l’EFAC visitarà el Martorell. En el partit de la primera volta, els almacellencs van caure a Lleida per 0-2.

GALERIA

EFAC Almacelles - CE El Catllar (J23)