post

Triomf vibrant

Treballats, lluitats, soferts i, especialment, molt merescuts. Així van ser els enormes tes punts que el Primer Equip de l’EFAC Almacelles va aconseguir contra la UD Vista Alegre en un vibrant i emocionant xoc que va acabar amb un vistòs 4-3. Comencen a fer-se forts també al Ramón Farrús els roig-i-negres, que van refer-se ràpidament de la cruel ensopegada a Can Vidalet.

Els almacellencs van acabar sent els vencedors i protagonistes en un duel que van decantar al seu favor gràcies a la seva capacitat d’imposar-se en els moments més importants i decisius. Va tornar a ser clau la gran efectivitat d’un intens EFAC que va ser capaç d’aixecar un 1-2 en contra i sentenciar el xoc en el darrer tram de la segona meitat. Tot, davant un conjunt de Castelldefels que no havia encaixat cap gol en els seus darrers sis compromisos.

Fins a quatre dianes, dues per a cada equip, es van arribar a veure en una elèctrica primera meitat. L’encarregat d’obrir la llauna (1-0) va ser un Imaz en ratxa que al minut 5 va engaltar un potent xut des de l’interior de l’àrea després d’una bona internada per la banda esquerra de Chipi.

Poc els va acabar durant l’eufòria als d’Almacelles, que van veure com el Vista Alegre va donar la volta al marcador en menys de 20 minuts (13’ i 22’) amb dos gols de Cristian Faura de factura idèntica. Els barcelonins es van posar per davant amb dos xuts llunyans des de la frontal que van sorprendre a un cegat pel sol Jordi Chiné que no va poder fer res per a refusar-los (1-2).

El buscat 2-2 va arribar poc abans del descans. Al 40’, després de diverses aproximacions amb perill, Chipi, aprofitant una gran assistència d’un polivalent Samba va igualar el xoc amb una gran definició davant Egea.

La segona meitat va ser pràcticament calcada, plena d’anades i tornades i amb un ritme realment vertiginós. Es va acabar sentint molt còmode en aquesta situació l’EFAC, que va saber jugar bé les seves cartes i amb paciència va acabar controlant-la.

Qui va acabar sent el gran protagonista de la represa va ser Gaoussou, que va entrar de refresc al descans. Només tres minuts després de la seva primera aparició sobre la gespa (48’), el davanter roig-i-negre va tornar a avançar els almacellencs (3-2). Va veure avançat Egea, no s’ho va pensar dos cops i el va batre per dalt.

De nou, va ser pràcticament instantània la reacció dels visitants, que van aprofitar a la perfecció les seves arribades a l’àrea almacellenca. L’autor del 3-3, que va arribar gràcies a una bona centrada des de la banda i a un malentès de la improvisada defensa roig-i-negra, va ser un hàbil Victor Muñoz.

Després d’aquest nou cop, els d’Ismael Mariani es van llençar de nou a pels tres punts. El premi a la seva constant insistència no va arribar fins el 78’. Gaoussou va rebre una bona pilota des de la banda que va engaltar de primeres i va enviar al fons de la xarxa amb un potent xut (4-3).

Amb un esforç titànic fins el xiulet final, l’EFAC va tancar la seva segona victòria consecutiva al Ramón Farrús, la tercera en total com a local. Aquest triomf, el desè de la temporada, deixa els almacellencs en la sisena posició amb 34 punts.

En la jornada 22, que es disputarà el dia 1 de març, els almacellencs visitaran el Valls. En el partit de la primera volta, els del Segrià es van imposar per un ajustat 2-1 gràcies a les dianes d’Imaz i Adri.