post

Bon punt de partida

Taules en l’intens i vibrant derbi entre el Primer Equip de l’EFAC Almacelles i la UE Tàrrega. 0-0 va ser el resultat final d’un xoc molt igualat i disputat en el qual els almacellencs, que segueixen lluny de sentir-se còmodes jugant com a locals al Municipal Ramon Farrus, van mostrar alguns lleus símptomes de millora després de les dues derrotes consecutives contra el CF Gavà i la UE Sant Ildefons.

Quart empat de la temporada (el tercer a Lleida) dels roig-i-negres, que durant gran part del partit van donar la sensació de poder decantar-lo al seu favor. Un interessant punt de partida pels del Segrià, que van signar un bon matx en línies generals. Només, com en anteriors jornades, els va mancar el gol i deixar de banda els nervis en diverses fases del joc.

També va poder perfectament endur-se el derbi el Tàrrega, que de fet durant la primera mitja hora va poder deixar encarrilada la victòria amb dues grans ocasions. La més clara la va tenir Roger amb una rematada que li va marxar alta al 23’ després d’agafar-li l’esquena a la defensa local i plantar-se davant un Chiné que minuts abans ja li havia tret una gran mà. Entre totes dues, per part de l’EFAC Trota va probar sort amb el cap en un servei de córner.

La primera gran oportunitat pels roig-i-negres, que van entonar-se amb el pas dels minuts i es van sentir còmodes portant un alt ritme amb la pilota, es va fer esperar fins el 34’. Després d’una perillosa recuperació fora de l’àrea, Franky va probar sort amb un potent xut que va aturar Oliveros. El rebuig li va Caure a Chipi, la rematada del qual va tornar a refusar el porter del Tàrrega.

La dinàmica del derbi no va canviar gaire durant uns primers elèctrics minuts de la segona meitat en els quals de nou l’EFAC va poder donar un cop sobre la taula. Lamentablement, la sort no va estar al seu costat i el 1-0 se li va resistir. Al 49’ Adri va enviat una falta al pal. En la continuació, Juclà, amb tot de cara per marcar, va rematar massa creuat i va enviar la pilota fora.

Es va anar travant el xoc, que al 70’ es va trencar definitivament quan es van apagar totes les llums de l’estadi i l’àrbitre, a causa de la poca visibilitat, es va veure obligat a aturar un matx que es va rependre amb un ritme molt diferent poc després que tots dos equips marxessin als vestidors i en el qual, tot i que van haver-hi diverses aproximacions amb perill, ja no va es van veure ocasions clares de gol.

Després d’aquest empat, l’EFAC Almacelles ocupa provisionalment la 11ª posició amb 22 punts. La setmana vinent, els d’Ismael Mariani visitaran el FC Alcarràs en el que serà el seu segon derbi lleidatà consecutiu.

GALERIA

EFAC Almacelles - UE Tàrrega (J16)