post

El Balaguer, primer rival de l’EFAC a la Copa Lleida

L’EFAC Almacelles ja coneix qui serà el seu rival als quarts de final la Copa Lleida, competició que tornarà a reunir als vuit millors equips amateurs de la província. El sorteig que la Federació Catalana de Futbol (FCF) va celebrar ahir al Raïmat Golf Club de Lleida va decretar que el primer obstacle que els roig-i-negres hauran de superar serà el CF Balaguer.

L’anada d’aquesta primera eliminatòria, l’única a doble partit, es disputarà el segon cap de setmana d’agost (10-11), mentre que la tornada tindrà lloc la setmana següent. La semifinal, ja a partit únic, es jugarà el 25. Pel que fa a la final, es disputarà a finals de mes al Complex Esportiu del Segrià.

Aquests seran els emparellaments:

CE Artesa de Segre – Lleida Esportiu B
CF Balaguer – EFAC Almacelles
FC Alcarras FC Borges Blanques
UE Tàrrega – CFJ Mollerussa

Un any més, tot i que es concertaran altres amistosos, la Copa Lleida tornarà a ser el principal condicionant de la pretemporada de l’equip almacellenc.