post

Paco Márquez: “Es molt difícil lluitar contra les lesions, els rivals i els àrbitres”

“És molt difícil combatre contra tot el que hem de lluitar cada partit: els problemes físics que arrosseguem des de fa setmanes, els rivals i els àrbitres”. Una frase post partit del tècnic de l’EFAC, Paco Márquez, que resumeix a la perfecció el que va ser la derrota dels almacellencs contra el CE Júpiter en un partit que va començar molt bé, amb l’equip deixant de banda els seus problemes de cara a porteria, però que va acabar de la pitjor manera possible: amb una contundent desfeta per 2-4 i amb tres baixes més assegurades pel proper matx contra l’Andorra.

“Teníem el partit dominat després del primer gol, però se’ns ha escapat en només cinc fatídics minuts”, va explicar el tècnic. Cinc minuts en els quals, com va comentar Márquez, l’EFAC va rebre l’empat en una falta que l’àrbitre es va inventar, va perdre casualment per lesió a Jordi Chiné i va encaixar de forma molt ràpida un 1-2 a favor d’un Júpiter que es jugava la vida que va arribar quan tot just Pau Mora s’havia situat sota els tres pals per primer cop en aquesta temporada.

A la represa, l’equip va ser capaç de competir durant els primers minuts, però la segona part se li va acabar fent molt llarga. “Hem lluitat i aconseguit l’empat, però de nou han marcat el tercer en una contra que han començat després de donar un cop de colze a un dels nostres”, va declarar l’entrenador del conjunt del Segrià, qui, tot i destacar que el partit el van perdre els almacellencs per demèrits propis, va lamentar la pèssima gestió del partit per part d’una tripleta arbitral que va condicionar molt el partit va aconseguir descentrar del tot a un EFAC que, segons el tècnic, va acabar més pendent de les seves errades decisions que del joc.

“Tenim molt clar que hi ha detalls i jugades puntuals que és molt més fàcils xiular-les a favor d’un equip de Barcelona que a un de Lleida”, va mencionar en aquesta mateixa línia Márquez, qui va afegir que, si no interessa que hi hagi equips lleidatans a la categoria, el més fàcil seria vetar-los la participació.