post

Radosav Radulovic: “M’agradaria guanyar sempre, però no és possible”

Nova ensopegada de l’EFAC, que ahir no va poder passar del 0-0 contra la UD Vista Alegre i va deixar escapar l’oportunitat de retallar punts als seus màxims competidors. L’equip porta tres partits invicte, però va donar la sensació de fer un pas enrere després d’haver convençut en les golejades davant el Cambrils (3-0) i el Balaguer (1-4). 

La igualada va arribar davant un conjunt de Castelldefels acostumat a obtenir millors resultats jugant com a visitant i que va jugar millor les seves cartes que els locals. “Han defensat molt bé, s’han tancat per buscar després el seu joc i ens ha costat molt superar les seves línies”, va afirmar en aquesta línia el tècnic de l’EFAC, Radosav Radulovic després del matx.

“Hem tingut ocasions per avançar-nos, però no ha pogut ser”, va afegir l’entrenador dels del Segrià, que va assegurar que al final, tot i que el seu conjunt va buscar la diana del triomf de totes les maneres possibles, l’empat va ser just. En aquest sentit, Radulovic, va explicar que sempre resulta complicat jugar contra equips com el Vista Alegre, que després d’un gran inici va passar per una mala ratxa.

Finalment, Radulovic va valorar positivament el fet que l’EFAC porti tres partits sumant. “M’agradaria guanyar sempre, però no és possible”, va afirmar el balcànic, que va comentar que ara l’objectiu és aixecar el cap guanyar a Tàrrega per tancar el 2018 de la millor manera possible.