post

L’EFAC, amb la campanya “Els seus drets en joc” de Creu Roja

Durant les festes de Nadal, Creu Roja té previst repartir joguines a més de 23.000 infants de Catalunya que es troben en situació de vulnerabilitat. Amb la seva campanya “Els seus drets en joc”, que té l’objectiu de recollir prop de 55.000 joguines, l’entitat pretén garantir, un any més, el dret dels infants al joc i també sensibilitzar a la població del seu valor educatiu i la seva importància en el desenvolupament de la infància. 

Aquest diumenge 16 de desembre, durant la prèvia i el transcurs del partit del Primer Equip contra la UD Vista Alegre (16.15h) l’EFAC col·laborarà amb la campanya i habilitarà un espai al Camp Municipal d’Almacelles on tots aquells que vulguin fer la seva donació puguin entregar la seva joguina. En aquest sentit, Creu Roja demana que les joguines siguin no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.

En aquesta mateixa línia, tot i que sol·liciten que siguin noves perquè consideren que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies, en aquest cas també acceptaran joguines de segona mà que estiguin en bon estat. Així, podran tenir una segona vida. Finalment, si voleu col·laborar però no podeu fer-ho aquest diumenge podeu consultar altres punts de recollida al web www.lajoguinaeducativa.com.

El club anima a tots els socis i totes les famílies que conformen el futbol base del club que participin en aquesta campanya, que coincidirà amb el ja tradicional berenar de Nadal de l’Escola de Futbol de l’EFAC. Esteu tots convidats!