post

A Balaguer, sense dubtes

Després de cinc partits sense guanyar, l’EFAC Almacelles va aconseguir el darrer diumenge una contundent i convincent victòria per 3-0 davant el cuer de la categoria, un Cambrils Unió que va pagar els plats trencats. Aquest triomf va permetre als del Segrià tres punts molt importants per mantenir-se a la part alta de la taula, apropar-se als seus competidors directes i, sobretot, per deixar enrere les sensacions negatives de les darreres setmanes. 

Avui, a partir de les 16.30 h, el conjunt dirigit per Radosav Radulovic buscarà confirmar la seva reacció davant un altre dels equips de la zona baixa de la classificació. Un Balaguer que es troba en plena zona de descens. Actualment, ocupen la setzena plaça amb només 10 punts. El seu balanç fins al moment és de 2 victòries, 4 empats i 7 derrotes. En aquest sentit, cal destacar que els seus dos triomfs els han aconseguit a casa davant rivals directes com el Lleida B i el Sant Ildefons.

En aquesta mateixa línia, cal mencionar que els de la Noguera, que al mes d’octubre, després d’un fluix inici de temporada van destituir Toni Menchon, són, amb 27 gols rebuts, l’equip més golejat d’aquest grup 2 de Primera Catalana. En atac, com en el cas de l’EFAC, han marcat 14 dianes. A més a més, han patit la baixa amb la campanya ja en marxa d’una de les seves referències ofensives dels últims anys, Adrià Fernández.

Pel que fa a la seva dinàmica, els de Balaguer arriben al partit després d’haver sumat un meritori empat al Municipal de la Verneda davant el CE Júpiter. Això sí, venien de patir dues doloroses derrotes per 3-1 davant la Montañesa i per 1-6 davant el Manresa.

Finalment, quant als precedents, la passada campanya el resultat a Almacelles va ser un 0-0. A Balaguer, els d’Almacelles van aconseguir un important triomf per 0-3 gràcies als gols de Joel Chiné, Ruben Brezmes i Albert Juclà. Però un derbi és un derbi i aquestes dades normalment no es poden tenir en compte.

Com ja sabeu, pels socis de l’EFAC el preu de l’entrada serà de 5 euros. Així que és molt important que no us deixeu el carnet a casa. D’altra banda, com sempre, es podrà seguir el partit per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges.

Dinàmica

Balaguer
Punts totals: 10 | Posició: 16 | PG: 2 | PE: 4 | PP: 7 | GF: 14 | GC: 27
Ratxa: (J11: Montañesa 3 – 1 Balaguer ) – (J12: Balaguer 1 – 6 Manresa ) – (J13: Júpiter 1-1 Balaguer)

EFAC Almacelles
Punts totals: 21 | Posició: 6 | PG: 6 | PE: 3 | PP: 3 | GF: 14 | GC: 10
Ratxa: (J10: EFAC 1 – 3 Manresa ) – (J11: Júpiter 1 – 1 EFAC) – (J13: EFAC 3 – 0 Cambrils)

Escenari del partit: Municipal de Balaguer

Jornada 14 

Cambrils 3 – 3 Andorra

Igualada 2 – Viladecans 2

Rapitenca – Montañesa

Gavà – Borges

Vista Alegre – Júpiter

Tàrrega – Manresa

Mollerussa – Sant Ildefons

Lleida B – Vilanova