post

Radosav Radulovic: “Hem dissipat els dubtes de les últimes setmanes”

Els gols de Chipi, Edu i Montoy van permetre al Primer Equip de l’EFAC aconseguir un important triomf davant el Cambrils Unió. Per una banda, la victòria davant el cuer de la categoria va permetre als almacellencs superar la dinàmica negativa de les últimes cinc jornades. Per l’altra, el permet mantenir-se una setmana més a una zona privilegiada de la taula. En aquest sentit, cal destacar que rivals directes com el Mollerussa, Viladecans i la Montañesa no van poder passar de l’empat en els seus respectius xocs, així que els del Segrià els van poder retallar dos punts a la classificació. 

Ara mateix, els lleidatans es troben a cinc punts del líder, tot i que cal recordar que han jugat un partit menys degut a l’ajornament del duel contra l’Andorra. Precisament, les setmanes de descans que han tingut gràcies a aquesta situació van ser una de les claus de la victòria segons el tècnic Radosav Radulovic. “Ens han anat bé per a recuperar jugadors i preparar aquest partit trampa”, va comentar l’entrenador, qui va afirmar que sempre resulta molt complicat jugar contra els equips de la zona de la taula perquè surten molt motivats per la necessitat de punts.

També estava obligat a guanyar l’EFAC, que va començar a marcar diferències gairebé a les acaballes de la primera meitat, quan va poder per fi superar el bloc rival. “Marcar en els últims minuts ens ha donat molta moral i ens ha permès jugar la segona part amb molta més calma a l’hora de crear joc i menys pressió”, va afirmar Radulovic, qui va destacar la capacitat dels seus jugadors de no conformar-se i continuar buscant perforar la xarxa de la porteria dels tarragonins fins el xiulet final.

Amb aquesta balsàmica victòria, el balcànic considera que l’equip va dissipar tots els dubtes que han pogut sorgir les darreres setmanes, on l’equip, segons ell, ha anat arrossegant unes sensacions no gaire positives que no li han permès demostrar tot el seu potencial. “Els felicito per la seva actitud, que ens ha ajudat a superar unes dificultats per les quals tots els equips passen en una categoria tan complicada com aquesta”, va explicar el tècnic de l’EFAC, qui creu que ara el que toca és mirar cap amunt.

El proper rival dels almacellencs serà el Balaguer en un xoc que arribarà abans d’una nova aturada pel pont. Radulovic considera que és molt important sumar els tres punts abans d’aquesta. “Prepararem molt bé el partit i demostrarem que estem preparats per estar a dalt de tot i que podem competir contra tots”, va concloure.