post

El Municipal d’Almacelles, l’escenari ideal per tornar a començar

Quinze dies ha tingut l’EFAC Almacelles per preparar el seu compromís d’aquest diumenge (16:15) contra el Cambrils Unió, l’actual cuer de la categoria. Dues setmanes sense partits oficials a causa de l’ajornament del seu matx contra l’Andorra que el conjunt del Segrià ha utilitzat per treballar sense descans i trobar solucions a tots errors que l’han dut a portar cinc partits sense guanyar. L’inici de la temporada va ser prometedor, però en les darreres jornades l’equip lleidatà, que va arribar a guanyar cinc partits de forma consecutiva que el van catapultar a les primeres posicions, ha patit dues derrotes i únicament ha estat capaç de sumar tres empats. 

Uns resultats no gaire positius que l’han fet caure fins a la sisena posició de la classificació. Per això, els almacellencs estan obligats a reaccionar davant un Cambrils que tampoc ha viscut un inici senzill de campanya. Els tarragonins, que van assolir l’ascens a Primera Catalana el passat mes de maig després de proclamar-se campions del grup 6 de Segona Catalana, només han estat capaços de sumar vuit dels trenta punts que s’han posat en joc.

En aquest sentit, cal destacar que els cambrilencs han aconseguit set d’aquests vuit punts jugant fora de casa. Els del Baix Camp, com a visitants, han guanyat un xoc, al camp del Sant Ildefons, i n’han empatat quatre: davant el Lleida Esportiu B, la Rapitenca, el Gavà i el Manresa. Aquest últim va arribar en el darrer partit del Cambrils sota les ordres d’Edu Franco, qui s’havia fet càrrec de l’equip de manera provisional en substitució de Gabri Amores.

Actualment, el conjunt tarragoní el dirigeix un Robert Ahufinger que va debutar amb un meritori empat davant el CE Júpiter. De ben segur, buscarà mantenir la dinàmica creixent de la seva plantilla per donar un ensurt a un l’EFAC que, com hem comentat, no pot badar gaire més i ha de donar un cop sobre la taula. Els lleidatans tindran la sort d’intentar fer-ho al Municipal d’Almacelles, on només han patit una derrota i han deixat escapar quatre punts.

Finalment, cal mencionar que es veuran les cares dos dels equips menys golejadors de la categoria. Els de Cambrils, que de moment s’han caracteritzat per la seva manca d’encert de cara a porta, únicament porten 7 gols a favor, que contrasten amb els 16 que han rebut. Per la seva part, els del Segrià han marcat 11 dianes. Per sort, només n’han rebut 10, fet que els converteix en uns dels menys golejats.

Tots els que no pugueu assistir al partit, el podreu seguir a les xarxes socials del club. Posteriorment, com sempre, es penjarà la crònica, les declaracions del míster i una galeria d’imatges. D’altra banda, recordem que podeu aprofitar la vostra visita al Camp Municipal per adquirir la loteria del club.