post

L’EFAC – FC Andorra, ajornat

Com ja va succeir la temporada passada, el partit que s’havia de disputar aquest diumenge entre l’EFAC i el FC Andorra queda ajornat. El motiu? La convocatòria per part de la selecció andorrana de fins a cinc jugadors de l’equip rival (Emili Garcia, Marc Ferré, Àlex Martínez, Ricard Fernàndez i Cristian Martínez) pels partits corresponents a la Lliga de les Nacions contra Geòrgia i Letònia.

En aquest sentit, la data del matx encara està per decidir. D’altra banda, cal destacar que el Primer Equip aprofitarà aquesta setmana de descans per recuperar el to perdut i treballar per arribar en les millors condicions possibles al seu pròxim xoc contra el Cambrils.

Finalment, us recordem que l’activitat no s’aturarà a Almacelles. El futbol base tornarà a tenir un cap de setmana ple de futbol. Si no podeu passar un cap de setmana sense veure un partit, us animem que aneu al Camp Municipal a gaudir del nostre futur.