post

L’EFAC, a mantenir la imbatibilitat a casa

L’EFAC Almacelles celebrarà aquest dissabte a la tradicional presentació de tots els equips federats que conformen el club. La festa, que començarà a les quatre de la tarda, tindrà com a plat fort i colofó el partit de Primera Catalana entre el conjunt almacellenc i la UE Sant Ildefons.

Un matx en el qual els de Radosav Radulovic, que actualment ocupen amb setze punts la tercera plaça, esperen mantenir la seva imbatibilitat jugant al Municipal d’Almacelles. I és que els del Segrià, tot i no mostrar la seva millor versió, han guanyat els tres partits que han disputat com a locals. Van superar per 1-0 el Lleida Esportiu B, van imposar-se per 2-1 al CF Gavà i van batre la UD Viladecans per 1-0.

Els lleidatans, que seran els únics dels tres primers classificats en jugar dissabte, intentaran també deixar enrere les amargues sensacions que els va deixar l’empat contra el CF Vilanova. En aquest sentit, els de Radulovic, que continuen mostrant-se com un dels equips més regulars de la categoria, hauran d’aprofitar millor les seves oportunitats si no volen deslligar-se del grup capdavanter de la taula.

Al davant, tindran una UE Sant Ildefons que, en la cinquena temporada de Javi Gómez al capdavant del primer equip del club, no està vivint un inici gaire senzill de campanya però que arribarà a Almacelles amb la intenció d’amargar la festa als locals. Actualment, els de Cornellà ocupen la desena posició amb vuit punts.

Els tres primers els van sumar en el seu primer partit contra el CF Borges (2-1). Després, van encadenar dues derrotes consecutives contra la UD Viladecans (0-4) i el CF Vilanova (1-0). Es van recuperar amb dos empats en els seus enfrontaments amb el FC Andorra (1-1) i el CF Montañesa (2-2), però van tornar a caure una setmana més tard davant el CE Manresa (2-0).

Finalment, després de cinc jornades sense conèixer la victòria, els barcelonins van acabar amb la seva sequera a la setena cita de la lliga. El “Sani” va oferir segurament la seva millor versió contra el CE Júpiter, al que va superar per 3-2. Pel que fa als precedents més recents, cal destacar que la passada campanya l’EFAC es va imposar en totes dues ocasions: va guanyar a Cornellà per 1-2 i per 2-0 a Almacelles.

El partit, que començarà a partir de les sis de la tarda, el podreu seguir a les xarxes socials del club. Posteriorment, com sempre, es penjarà la crònica, les declaracions del míster i una galeria d’imatges.