post

La presentació de l’Escola i del primer equip, dissabte a les 16.00

Després d’empatar contra el CF Vilanova, aquest dissabte la primera plantilla de l’EFAC Almacelles buscarà tornar al camí de la victòria contra el Sant Ildefons. El partit, que no es disputarà en l’horari habitual, tindrà lloc a partir de les 18:00 hores. 

Abans del matx, els protagonistes seran les nenes i els nens que formen part de l’Escola de futbol de l’EFAC. I és que a les 16.15 se celebrarà la tradicional presentació anual de la base del club i del primer equip.

Aquest serà l’horari de l’acte:

16.00 Arribada al camp dels jugadors. Es prega màxima puntualitat per tal de garantir el bon funcionament de la presentació. En aquest sentit, es recorda que tots els futbolistes hauran de venir uniformats amb l’equipació de joc.

16.15 Presentació de la base i del primer equip. Sortida al camp dels protagonistes i fotografies individuals de totes les plantilles. A més a més, parlaments del president de l’entitat, Joan Bosch, el coordinador, Edu Cons, i la regidora d’esports, Montse Noró.

18.00 EFAC – Sant Ildefons. El club anima a tothom a quedar-se a donar suport al primer equip. També cal destacar que hi haurà berenar per a tots els assistents.

Us esperem! Força EFAC!