post

El Borges, un vell conegut

“A la Copa Lleida ja vam veure que el Borges és un gran equip i, tot i que a casa estan tenint problemes, estic segur que ens posaran les coses molt complicades i tindrem molts problemes per sumar els tres punts”. Aquestes són les sensacions de Radosav Radulovic abans de visitar els garriguencs en la cinquena jornada. 

Un xoc al qual els almacellencs arriben després d’un gran inici quant a resultats. I és que, després de caure en el seu primer xoc, han guanyat els tres darrers de forma consecutiva. Això sí, amb moltes dificultats i sense demostrar un gran nivell de joc.

Aquest nou derbi contra el Borges tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 18.00 hores al Camp Municipal de Borges Blanques. Un camp que no porta gaires bons records a l’EFAC, ja que la passada campanya van caure allà per un dur 5-2. En aquest sentit, cal recordar que els de Manel Cazorla es van imposar per 1-2 en el darrer enfrontament entre tots dos equips. La derrota en aquest matx va suposar l’eliminació dels de Radulovic de la Copa Lleida.

Pel que fa a la dinàmica del rival a la lliga, els de Les Garrigues han guanyat dos partits fora de casa, contra la Montañesa (0-1) i el Júpiter, i n’han perdut dos. De fet, tal com explica Radulovic, qui diu que “qualsevol resultat seria positiu”, destaca que totes dues les han patit jugant com a local. Van caure per 1-2 contra el Sant Ildefons i 2-3 contra el Manresa.

El partit es podrà seguir a les xarxes socials del club. Posteriorment, com sempre, es penjarà la crònica, les declaracions del míster i una galeria d’imatges.