post

Que no pari la festa!

Tornar a convertir el Camp Municipal en un fortí és un dels objectius de l’EFAC en aquest inici de temporada. De moment, les coses van per bon camí, ja que els de Radosav Radulovic van guanyar el seu primer partit a casa contra el Lleida Esportiu B. Ara, després d’aconseguir la segona victòria consecutiva davant el CF Igualada, la primera com a visitant, els almacellencs esperen vèncer per tercer matx consecutiu.

Ho faran aquest dissabte, en plenes Festes de la Mercè, a partir de les 18.00 hores davant el CF Gavà, que arriba en una dinàmica completament diferent. I és que els barcelonins, que partien com un dels principals favorits de la categoria, únicament han estat capaços de sumar un punt en aquestes tres primeres jornades en les quals han viscut un autèntic tourmalet. Precisament, va arribar en aquesta última gràcies a un empat (1-1) contra el CE Júpiter. Abans, havien patit dues derrotes contra el CF Montañesa (0-2) i el CE Manresa (3-1).

En aquest sentit, el tècnic local considera que la posició que ocupa el rival és enganyosa, ja que es tracta d’un equip molt competitiu. “Només estan passant per una mala ratxa i estic segur que vindran a intentar recuperar tot el que han perdut durant aquestes primeres jornades i intentaran guanyar el partit”, afirma Radulovic, qui creu que el Gavà sap sempre què fer en tot moment.

D’altra banda, el balcànic creu que els seus jugadors han de centrar-se en ser molt més regulars i no pensar tant en els resultats. “Encara no estem al nivell desitjat i hem de trobar solucions”, assegura l’entrenador, qui creu que, si mantenen aquesta mateixa línia, acabaran convertint-se en un bloc molt difícil de batre i podran a començar a gaudir.

Abans del partit i a la mitja part, tots aquells que ho desitgin podran fer-se socis o renovar el seu carnet. A més a més, cal recordar que el podreu seguir a les xarxes socials del club. Posteriorment, com sempre, es penjarà la crònica, les declaracions del míster i una galeria d’imatges.