post

Radosav Radulovic: “Són tres punts molt dolços”

“Felicito el meu equip pel seu esforç i per haver aconseguit els tres punts en un camp molt difícil”. Radosav Radulovic, satisfet després de superar el CF Igualada per la mínima (0-1) en la tercera jornada de Primera Catalana. Una soferta victòria que, segons el tècnic, els va permetre sumar tres punts que va qualificar com molt dolços. 

El triomf va arribar en un partit on l’equip, tal com va explicar l’entrenador, va mostrar tot el seu caràcter competitiu. Això sí, segons Radulovic es van tornar a veure superats pel seu rival durant l’inici del partit. “S’han pogut avançar en el marcador en dues ocasions, però ens hem organitzat i hem acabat la primera meitat amb tranquil·litat”, va comentar el míster de l’EFAC, qui va destacar els problemes per poder frenar les ràpides combinacions dels igualadins.

Afortunadament, amb el pas dels minuts, l’equip va anar a més i la dinàmica del matx va canviar. “Quan hem organitzat les nostres línies, ells s’han quedat sense idees”, va explicar el balcànic, que va afegir que en aquest partit sí que va sortir tot el que han treballat fins ara. En aquest sentit, continua considerant que l’EFAC encara no ha demostrat estar al seu màxim nivell i que encara tenen molta feina per fer.

El pròxim partit serà contra el Gavà, un equip que segons Radulovic ha passat per una petita mala ratxa de resultats però que és molt competitiu i vindrà a Almacelles amb la voluntat de capgirar la seva situació. En aquesta mateixa línia, el tècnic, que desitja que el conjunt almacellenc acabi sent molt més competitiu, espera que els seus jugadors siguin capaços de mantenir aquesta regularitat que semblen haver aconseguit en aquestes dues últimes jornades.