post

El Juvenil es posa en forma al Gimnàs Pac-Dom

El Juvenil de l’EFAC, que va tornar a la feina el passat 27 d’agost, continua entrenant per arribar en les millors condicions a l’inici de la Segona Divisió. Durant aquestes primeres setmanes, on la pilota ha tingut un gran protagonisme, els de Jordi Vidal, que ja han disputat diversos partits de pretemporada, han treballat tant els aspectes tàctics com els físics. 

Això és el que van fer precisament aquest divendres a les completes instal·lacions del Gimnàs Pac-Dom d’Almacelles, pel qual també ha passat el primer equip en més d’una ocasió i al qual el club vol agrair la seva col·laboració. Allà, van dur a terme una divertida sessió que, a part de per a posar-se en forma i guanyar potència a les cames, els va servir per a unir-se encara més com a grup.