post

Radosav Radulovic: “No hem mostrat la nostra millor versió”

Després d’una pretemporada plena d’alts i baixos que va acabar marcada per l’eliminació a la Copa Lleida davant el Borges Blanques, arriba l’hora de la veritat per l’EFAC. Aquest diumenge, els de Radosav Radulovic, que debutarà en partit oficial al capdavant del Primer Equip, disputaran el seu primer partit de lliga davant el Mollerussa, un rival que ha signat un gran inici de campanya. D’aquest matx i de la duresa d’aquestes primeres setmanes de treball en parla el tècnic en aquesta entrevista feta pels mitjans del club. 

L’equip ha anat de més a menys durant la pretemporada. Quina valoració en fa?

Hem jugat molts partits en molt poc temps. Entenc els jugadors. És difícil estar motivat, especialment  quan són triangulars on jugues contra equips teòricament inferiors. Però, encara que no tinguessin el mateix valor, ens ho hauríem d’haver pres amb més serietat. S’han de posar més ganes i intentar guanyar cada partit.

No ha estat la millor manera d’acabar aquestes primeres setmanes de treball.

Ara tenim tota aquesta setmana per poder corregir els errors que hem comès i començar bé la competició guanyant els tres primers punts. La gent diu que el més important no és com es comença, sinó com s’acaba. I la veritat és que encara hem de millorar perquè no hem mostrat la nostra millor versió.

S’ha vist l’EFAC que vol Radosav Radulovic?

No, no l’hem vist encara. Ho reconec. Hem de ser realistes. Crec que aquest equip pot donar més. I ho farà. Només ens falta motivació i estar a l’altura de les circumstàncies.

Quins objectius es fixen?

El més important és salvar la categoria. Per això, considero que hem de tenir una regularitat que encara no hem tingut. Si som sòlids, arribaran els resultats. Hem de ser un equip compacte i treballar de manera conjunta, especialment en defensa perquè en molts partits serà vital poder mantenir la porteria a zero.

 Com veu la Primera Catalana d’aquesta campanya?

Sabem que aquest any, que hi haurà més descensos, serà molt més complicat que l’anterior. A més a més, a part d’equips molt potents,  hi haurà molts més derbis, que són partits que tot el món vol guanyar.

 Què ha de fer bé l’equip per començar amb bon peu?

Hem de mentalitzar-nos per saber viure situacions de tot tipus, bones com dolentes. I sabes trobar solucions als problemes que tinguem durant els partits.

 El primer matx serà contra el Mollerussa. Què es pot esperar d’aquest rival?

Han pujat aquest any, però han fet una molt bona pretemporada. Són un equip sòlid i han demostrat que totes les seves línies s’entenen molt bé. Anirem amb molt de respecte i haurem de jugar un bon partit si volem començar guanyant, que no serà fàcil.  Ho intentarem perquè volem que la nostra afició es torni a animar.