post

El IV Memorial Héctor Dalmau Gargallo, últim test de la pretemporada

Només resta una setmana per l’inici de la lliga i l’EFAC Almacelles continua escalfant motors. Després d’emportar-se el Triangular de les Festes Majors de Juneda, aquest diumenge els de Radosav Radulovic buscaran continuar sumant bones sensacions i minuts de competició al IV Memorial Héctor Dalmau Gargallo d’Altorricón.

Un torneig en el qual es veurà les cares amb dos equips diferents: el CD Altorricón y l’Atlètic Castellserà. El conjunt local es va proclamar campió l’any passat del grup II de la Primera Regional aragonesa i va aconseguir l’ascens a la Regional Preferent, categoria en la qual espera consolidar-se després d’estar a punt de desaparèixer aquest estiu. Per la seva banda, els lleidatans aquesta campanya tornaran a competir al grup V de Segona Catalana. L’any passat, sota les ordres de Salva Cambray, van acabar tretzens amb 40 punts.

Aquest serà el programa del triangular, que constarà de partits de curta duració:

18:00 h : EFAC vs At. Castellserà

19:00 h: CD Altorricón vs At. Castellserà

20:00 h: CD Altorricón vs EFAC