post

Finalitza el segon torn del V Campus de Futbol EFAC

Aquest matí ha finalitzat el segon torn de la cinquena edició del Campus de Futbol organitzat per l’EFAC Almacelles. Ho ha fet, com en el cas del primer, amb una petita festa de cloenda, una guerra d’aigua que ha convertit el terreny de joc en un camp de batalla i la ja típica entrega de diplomes. A més a més, aquells que no repetiran s’han endut la pilota del campus a casa. 

Com a colofó a aquestes dues setmanes plenes de diversió i de futbol, on els participants també van poder gaudir dels inflables de Joma, s’han sortejat dues samarretes oficials signades per dos jugadors de renom: una del Real Zaragoza d’Aleix Febas, que ja va visitar els nens la primera quinzena, i una de Jesus Imaz, ara jugador del Wisła Kraków polonès.

Galeria de fotos realitzada per Pau Mora:

 https://www.flickr.com/photos/162494274@N05/albums/72157699106796894