post

David Montoy, més pólvora per l’EFAC

Més gol per l’EFAC, que, després d’incorporar a Carlos Lozano, reforça la davantera amb el fitxatge de David Montoy. Un atacant que arriba procedent del Borges Blanques, club on ha jugat les tres darreres temporades.

La temporada passada, va disputar 27 partits, 21 d’ells com a titular i va marcar 7 gols. De fet, cal destacar que tres els va fer contra el conjunt almacellenc. Un, en el partit jugat al Camp Municipal, corresponent a la jornada 17 de la primera volta, on el Borges es va imposar per un ajustat 1-2. Els altres van arribar en el partit que va tancar la lliga, en el qual va marcar dos dels cinc gols que va fer l’equip de Les Garrigues.

En aquests dos enfrontaments, igual que durant la resta de la temporada, Montoy va destacar per la seva contínua capacitat de crear perill. A més a més, es tracta d’un jugador que, a part de comptar amb un gran olfacte golejador, és capaç de generar espais i treballar per la resta.

Aquesta incorporació se suma a les ja conegudes renovacions de Ruben Brezmes, Jorge Berbegal Jordi Chiné, Albert Juclà, Marc Viladegut, Edu Cons, Joel Chiné, Roger Canadell, Pau Mora, Albert Simó, Adrià Monfort, Joel Uriach, Oscar Canadell i Carles Barco i a les incorporacions d’Amine Laghrissi, Patrick Roquet i l’anteriorment mencionat Carlos Lozano. El club, que agraeix la seva confiança, espera confirmar més altes pròximament.