post

Punt final al primer torn del Campus

El V Campus de Futbol EFAC va posar ahir punt final al seu primer torn després de dues setmanes plenes de futbol i diversió. Deu dies on els participants s’ho han passat d’allò més bé amb les activitats plantejades pels tècnics, tant amb aquelles amb la pilota com a protagonista com aquelles que s’han dut a terme fora del terreny de joc.

Després de gaudir el dijous d’una intensa gimcana que va posar a prova l’enginy, els participants van disfrutar ahir d’una jornada molt completa que va començar amb la disputa de diversos partits de futbol 7 entre els entrenadors i alguns dels joves més atrevits. Simultàniament, els més petits van jugar diversos matxos en camps de menors dimensions.

Posteriorment, es van refrescar amb una guerra d’aigua que va convertir el Camp Municipal en un camp de batalla del qual ningú va poder escapar sense acabar plenament mullat. Cantimplores, ampolles, globus i aspersors van ser els millors aliats dels petits, que a continuació van poder gaudir d’un petit pica pica a les piscines. Finalment, abans de continuar remullant-se a la piscina, tots els participants van rebre un certificat d’assistència al campus i aquells que no formaran part del segon torn es van endur la pilota oficial del campus a casa.

Tornem el dilluns amb molt més futbol! Mentrestant, si voleu veure les millors imatges d’aquests dies i descarregar-les, ho podeu fer al nostre perfil de Flickr: https://www.flickr.com/photos/162494274@N05/albums