post

L’EFAC Almacelles assegura el seu futur amb les renovacions de Pau i Chipi

Continuen les renovacions dels jugadors que van fer història la temporada 2017-2018 amb la consecució de la tercera plaça a Primera Catalana. Avui ha estat el torn de Pau Mora i Albert Simó ‘Chipi‘, dues apostes de futur que esperen seguir sumant experiència i demostrar tot el seu potencial per poder guanyar-se una plaça a l’onze inicial.

D’aquesta manera, l’EFAC Almacelles s’assegura la presència al primer equip de dos valors formats a la casa. Amb aquesta, Pau complirà la seva segona temporada com a amateur, la tercera ajudant el primer equip, mentre que per Chipi, que ja porta quatre anys donant un cop de mà a la primera plantilla, serà la segona com a jugador de ple dret del conjunt almacellenc. Sens dubte, són tot un referent pels més petits que aspiren algun dia poder representar els colors de l’equip del poble.

Pau Mora

Tot i només disputar tres partits al llarg de tota la temporada, Mora, que va realitzar un gran treball durant tot l’any, també amb els nens de la base, va presentar la seva candidatura per establir-se com un porter de referència durant les pròximes campanyes. Mà a mà amb Chinè, van aconseguir que l’EFAC fos, amb 45 gols rebuts, un dels equips menys golejats.

Chipi

El davanter, que a poc a poc va anar guanyant-se la confiança del tècnic gràcies al seu gran olfacte golejador, va acabar sent una de les referències en atac de l’Almacelles. Va marcar 6 gols en els 25 partits que va disputar, 12 com a titular i 13 com a revulsiu sortint des de la banqueta.

El club, que espera continuar renovant jugadors de la plantilla actual durant els pròxims dies, vol agrair la confiança d’aquests dos joves, el seu compromís i la voluntat de continuar creixent de la mà de l’EFAC.