post

Edu Cons, un any més com a capità i coordinador de l’escola

La plantilla de l’EFAC Almacelles per a la temporada 2018-2019 comença a agafar forma. I ho fa amb la renovació d’un jugador que ja s’ha convertit en tota una institució. Es tracta d’Edu Cons, qui sumarà la seva desena temporada al club.

El capità, que deixarà la tasca d’entrenador per centrar-se en la de coordinador de l’escola de futbol de l’entitat, és tota una referència al lateral esquerre, destacant per la seva seguretat al darrere i les seves sempre perilloses incursions en atac. La passada campanya, Cons va disputar 27 partits, 25 d’ells com a titular.

Aquesta és la quarta confirmació després de les ja conegudes de Juclà, Viladegut i Jordi Chiné. En els pròxims dies, el club espera poder tancar més acords amb els futbolistes de l’actual plantilla i informar de noves incorporacions.